Logo Tour de Westwoud
Berichten Welkom

Beste Tourliefhebbers

op
14 augustus 2020

In 2020 is in wielerland alles ineens anders. Door de coronacrisis werden alle wedstrijden tot nader order afgeblazen. Lange tijd was onduidelijk of de wielerkalender weer zou worden geactiveerd. Gelukkig bleek het mogelijk vanaf eind juli weer te koersen, zij het met diverse beperkende maatregelen. De Tour de France is twee maanden verplaatst en vindt nu plaats tussen 29 augustus en 20 september 2020. We gaan zien hoe het werkt met publiek langs de weg op 1,5 meter afstand en hoe de huldigingen worden uitgevoerd.

Tour de Westwoud beweegt mee en vindt ook later dan gebruikelijk plaats. Ook voor ons geldt dat we te maken hebben met allerlei regels. Deze zijn er voor u en voor onze veiligheid en daarom gaan we er ons als wielerpeloton Westwoud ook aan houden. De inschrijving voor ons Tourspel gaat dit jaar anders dan in andere jaren. Vanaf vrijdag 31 juli a.s. 19.00 uur kunnen jullie je inschrijven als ploegleider bij Tour de Westwoud 2020. Dit doe je door € 15,00 over te maken naar NL34INGB0006893295 t.n.v. AAJ van Diepen. Vermeld svp je voor- en achternaam en je adres. De inschrijving sluit zondag 16 augustus om 22.00 uur. Zegt het voort!

Ploegleiders die op één adres wonen, kunnen zich via een gezamenlijke betaling aanmelden. Vermeld wel duidelijk alle namen!

Als je wilt betalen voor één of meer andere ploegleiders, doe dit dan via een aparte betaling (één betaling per adres) met ook hier weer een duidelijke vermelding van naam / namen en adres.

Uw boekje wordt ongeveer een week voor de Tourstart thuisbezorgd. In het boekje staat alle informatie over de wijze van trekken, het inleveren van de strookjes en de organisatie van de slotavond op zondag 20 september 2020. Gezien de RIVM-maatregelen kunnen we helaas niet op de gebruikelijke wijze bijeenkomen in De Schalm. Via een livestream kunt u op de computer, laptop of mobiele telefoon onze slotavond toch volgen! Samen met u gaan we er een grandioze Tour 2020 van maken. Het belooft een spannende strijd te worden aangezien werkelijk alle topcoureurs deel gaan nemen. En als ploegleider van jouw eigen ploeg maak jij wezenlijk onderdeel uit van die strijd!

“De Tour wacht op niemand”

Voor de Tourdirectie krijgt de editie van 2020 sowieso een andere dimensie. Dit voorjaar overleed onze ex-tournotaris, adviseur en stimulator Piet Wesseling. Wat hebben we prachtige Tourjaren met hem beleefd. We zullen het vanaf dit jaar zonder zijn deskundige inbreng en immer vrolijke noot moeten doen. Wat ons sterkt zijn Piet’s eigen woorden: ‘De Tour wacht op niemand.’

A bientôt,

Direction du Tour de Westwoud

LABELS
OOK LEUK