Niewe site
Berichten

Nieuwe Site Tour de Westwoud Is Live!

op
26 mei 2018

Het heeft allemaal lang op zich laten wachten. Erg lang en misschien voor sommige zelfs té lang. Uiteindelijk is het dan toch voor elkaar. De nieuwe site voor Tour de Westwoud is in de lucht!
Natuurlijk is er nog van alles aan te sleutelen en te poetsen maar de basis ligt er. En Hoe…

Vrijdagavond is de site uitvoerig getest op functionaliteit, snelheid en veiligheid en hij komt glansrijk door allerlei tests. Het heeft wat pijn en moeite en een paar flinke #$@! gekost maar uiteindelijk rond 1 uur ’s nachts waren de resultaten dusdanig dat ze gedeeld mogen worden.

Zonder teveel in technische details te gaan treden hebben 2 wereldwijd bekende websites waar je je nieuwe site kan laten testen, PingDom Tools en GTmetrix een erg mooi rapport afgegeven. Waarom bij 2 verschillende vraag je je misschien af? De eerste geeft wat resultaten die de tweede dan weer mist, maar die tweede is weer wat strenger. Zo leg je de lat voor jezelf wat hoger en heb je een duidelijker beeld.

Klik op de afbeelding om te vergroten.

De eerste test, getest vanuit Stockholm, 99/100 punten!

De eerste test, getest vanuit Stockholm, 99/100 punten!

Bij GTMetrix helemaal een erg mooi score.

Bij GTMetrix helemaal een erg mooi score.

 

 

 

 

 

 

 

Ondertussen gaan de werkzaamheden gewoon stug verder, het vullen van de hele site bijvoorbeeld. De foto’s en verslagen gaan terug tot 1988 dus er is genoeg te doen en te zien!
Ook schoten er nog wat Engelse woorden tussendoor her en der, allemaal van die dingetjes die de komende 2 weken aangepakt gaan worden. Als u zelf nog leuke foto’s of artikelen heeft waarvan u vind dat die leuk op de site zouden staan, laat het weten via het contactformulier.

Er kan ook gereageerd worden op de geplaatste berichten. Het systeem is er al klaar voor maar opeens is er een nieuwe Europese privacywetgeving – AVG, Er worden dus nog even geen reacties geplaatst. Eerst moet er een duidelijke privacy verklaring op de site staan voordat dergelijke gegevens gebruikt mogen worden. Maar er wordt aan gewerkt…

 

LABELS
OOK LEUK